Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

Welkom in De Bennenmaker

Aan De Bennenmaker wordt het gelijk­namige nieuwbouwplan De Bennenmaker gerealiseerd. Het plan ligt in Maasbommel, dichtbij de haven en het water. In De Bennenmaker komen 1 vrijstaande woning, 4 twee-onder-een-kapwoningen, voorzien van een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, alsmede 7 eengezinswoningen. Van de eengezinswoningen zullen 4 woningen verhuurd worden door Woonstichting De Kernen.

De woningen zijn opgezet in een dorpse architectuur met een rijke detaillering. De patronen in het metselwerk, de metselwerkaccenten, de royale dakoverstekken en de kleuraccenten die je onder meer ziet in de kaders rondom de kozijnen en op de plint, zorgen voor een karakteristieke uitstraling. Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik ontstaat een bijzonder gevarieerd gevelbeeld.

Iedere woning is gelegen op een mooi perceel, waarbij de vrijstaande woning, de twee-onder-een-kapwoningen en de hoekwoning beschikken over parkeer­gelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn er parkeerhoven gesitueerd aan De Bennenmaker. De vrijstaande woning en de twee-onder-een-kapwoningen hebben een inpandige berging, de overige woningen krijgen een praktische berging in de achtertuin.

Wat de woningen met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden en de complete afwerking. Zo wordt iedere woning in basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en worden de badkamer en het toilet afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk.